Verktøyerfaringer

. . . . . en blogg om vårt oppussingsprosjekt, framgangsmåter, verktøy, interiør, gode håndtverkere, store og små tabber og om det som blir bra.

Når det nevnes navn på håndverkere, firmaer, verktøy etc har vi ingen andre intensjoner enn å si hva vi er fornøyd med. Det vi ikke er fornøyd med tas opp med de det gjelder og ikke på bloggen ;) Unntaket er verktøyerfaringene.



søndag 23. september 2012

Rapport fra maleavdelingen!

Nå har jeg malt veggen ned til kjelleren som snekker Johannes har laget til oss. I tillegg har han isolert ytterveggen og jeg gleder med til en varmere kjeller til vinteren.


                                                                            
Men å velge farge er ikke bare, bare... Tanken var at den skulle være lys, lys grå, men den ble rett og slett rosa:=( Det ble alt for stor andel rødt i malingen).Skrekk og gru, det ble ikke særlig vakkert.
                                                                     
Så det endte opp med en helt vanlig lys antikk og den ble vi fornøyd med
                                                                                   
Har brukt akryl i alle overganger mellom panelene. Ikke nødvendig mente snekkeren, men pirkete som jeg er ble det gjort. Du hendelse for et arbeid, men det ble skikkelig fint. Nå gjenstår det å sparkle og male under trappa. Den har snekkeren lagt trinnlydspapp under og kledd igjen. Nå kan naboen oppe gå opp trappene uten at det høres ut som om han er inni leiligheten vår.

Anette

                                                                                  
                                                                                       

2 kommentarer:

  1. WOW!!! Dåkke e flinke altså!!! Regne me at dåkke e så godt i gang at når dåkke e ferige hos dåkke sjøl så tar dåkke turen t Etne ittepå ;-) MASSE å ta tak i her, hehe...

    R

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det, det synes vi faktisk selv også:=) Men vi trenger en liten ferie etterpå, tar på dette her selv om det er gøy:=)
      Anette

      Slett